Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

Hlavní autor: Trejbal, Jaromír, 1905-1995
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : GT Club, 1991
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01058nam a2200289 4500
001 127705
003 CZ PrSKC
005 20210730173952.0
007 ta
008 920630s1991 xr af 000 | cze
015 |a cnb000069075 
020 |a 8090070507 
040 |a ABA001  |b cze  |d ABA001 
072 |2 Konspekt 
080 |a 641/642 
080 |a 929 Trejbal,J. 
100 1 |a Trejbal, Jaromír,  |d 1905-1995  |7 jn20000728762  |4 aut  |9 34168 
245 1 0 |a Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal 
246 3 0 |a Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b GT Club,  |c 1991  |e (Hradištko pod Medníkem :  |f Obchodní tiskárny Kolín) 
300 |a 223 s., [32] s. barev. obr. příl. :  |b il. ;  |c 30 cm 
600 1 7 |a Trejbal, Jaromír,  |d 1905-1995  |7 jn20000728762  |2 czenas  |9 34168 
655 7 |a vzpomínky  |7 fd133830 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 127705 
993 |0 0  |1 462010000118  |6 641_500000000000000  |9 138903  |c 152  |d 2021-07-30  |e 0  |f KLASTEREC  |g 641.5  |l KLASTEREC  |o KLASTEREC  |r 2021-07-30  |t 5  |y KN  |z KM