Co jíme? /

Dozvíte se, jak se pěstují a zpracovávají různé druhy potravin, než se dostanou k nám na talíř. Obiloviny, ovoce a zelenina, živočišné a mořské potraviny a také sladkosti. Pod 60 otevíracími okénky se skrývají další obrázky a informace.

Hlavní autor: Giaufret, Benedetta
Další autoři: Rusina, Enrica, Bone, Emily, Kučera, Jaroslav, 1956-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha Svojtka 2018
Vydání: První české vydání
Edice: Podívej se pod okénko
Témata:
Konspekt: 821-93
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Klášterec nad Orlicí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
311205912021 5912021 M Regionální funkce Dostupné